

Jin Jjambbong | Ottogi
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Szczegóły
Waga: 130 g
Składniki
Mąka pszenna, modyfikowana skrobia ziemniaczana, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sos z owoców morza (mątwa, dekstryna, papryka, czosnek, krewetka, krab, małż, sardela, dorsz), woda, hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica, kukurydza), gluten pszenny, ekstrakt z mątwy (mątwa, syrop skrobiowy, glukoza), ekstrakt z małży, suszona kapusta chińska, ekstrakt z alg (algi, dekstryna, sól, ostrygi), suszona kapusta, olej smakowy jjambbong (olej z nasion ryżu, mątwa, cebula, czerwona papryka), ekstrakt z mątwy, suszona marchew, suszona mątwa, ekstrakt z mątwy (mątwa, sól, dekstryna), czosnek, sól, cukier, czerwona papryka, cebula, przyprawiony sos sojowy (sos sojowy, krewetki, ekstrakt drożdżowy), ekstrakt z małży, przyprawione owoce morza (mątwa, sól, dekstryna, krewetki), olej aromatyzujący z czerwonej papryki (olej sojowy, czerwona papryka), olej aromatyzujący z warzyw (olej rzepakowy, papryka, cebula), suszone ciasto rybne (mintaj, skrobia ziemniaczana, krab), dekstryna, inozynian disodowy, guanylan disodowy, regulatory kwasowości (trifosforan pentasodowy, polifosforan potasowy, węglan sodu, węglan potasowy, difosforan disodowy), guma guar, suszona zielona cebula, suszone ucho drzewa, suszone wodorosty, alginian sodu, ekstrakt z chili, guma celulozowa, ekstrakt z zielonej herbaty, ryboflawina.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1609,25 kJ / 384,6 kcal.
Tłuszcze: 11,54 g, w tym kwasy tłuszczowe: 5,38 g.
Węglowodany: 60 g, w tym cukry: 6,15 g.
Białko: 10,77 g.
Sól: 3,56 g.